Makia x Moomin: Ehkä makein yhteistyömallisto koskaan!

19.11.2018 18 By ELLI


Joko kuulit Makia x Moomin -vaatemallistosta? Kyseessä on Makian ja Muumien yhteistyönä toteutettu vaatemallisto, josta löytyy neuleita, collegepaitoja, pipoja, huiveja, kangaskasseja ja takkeja. Mallisto julkaistiin jo 15.10., mutta kuulin huhua että täydennystä olisi tulossa vielä ennen joulua!

 

Ihana Makia

Makia on yksi mun lempibrändeistä ihan ehdottomasti. Blogin puolella se ei ole tainnut juurikaan näkyä, mutta tutut ainakin tietävät tämän 😀 Makiassa yhdistyy mun mielestä täydellisesti suomalaisuus, rentous ja tyylikkyys, ja se todellakin iskee varsinkin mun pukeutumisen street-puoleen. Mä myös koen Makian tuotteet todella laadukkaiksi ja ne ovatkin kestäneet superhyvänä ainakin omassa käytössäni.

Tästä voittekin ehkä päätellä, että kun kuulin tästä Makia x Moomin -mallistosta, olin aika pähkinöinä. Mun mielestä tässä mallistossa on just täydellisesti tuotu Muumit esiin; vaatteet eivät huuda Muumeja ja printit on tehty kauniisti, aikuiseenkin makuun sopivasti (voiko näin sanoa? :D). Värit ovat hillitysti mustaa ja valkoista, pirteällä keltaisella höystettynä. Muumi-tägit ja viittaukset ovat kohtuu huomaamattomia, ja siksi tuotteet ovat ihanan ajattomia. Tuotteet kunnioittavat Muumeja hienosti ja samalla totta kai suomalaisuutta, koska mikä olisi suomalaisempaa kuin Muumit?

 

Mitä hankin itselleni?

Itselleni kotiutin tästä mallistosta nuo kuvissa näkyvät tuotteet; tuon aivan ihanan collegepaidan sekä keltaisen pipon. Niissä olikin iso metsästäminen, sillä mallisto oli todella suosittu ja kysytty! Keltainen pipo löytyi viimeisenä kappaleena Itiksestä ja tuon collegen bongasin täydennyksenä Makian verkkokaupasta S-kokoisena vihdoin eräänä sunnuntaiaamuna.

Tuo college onkin ollut yksi uusista suosikeista. Se on ihanan muhkea ja pehmeä, ja tuntuu todella paksulta ja lämpimältä. Mietin kovasti jopa M-kokoista, kun ässää ei tuntunut enää löytyvän mistään. Onneksi kuitenkin odotin ja onneksi S-kokoa vielä tuli, sillä tuo S on jo ehkä hieman liian iso mulle. Se näyttää kuitenkin aivan ihanalta pillifarkkujen kanssa ♡

 

Kannattaa olla nopea

Tosiaan, vielä muutamia tuotteita saa Makian omilta nettisivuilta sekä jälleenmyyjiltä. Itseäni kiinnostaisi vielä tuo samainen pipo harmaana, sillä poikaystävä on kummasti ominut tuon keltaisen 😀 Myös kangaskassi olisi aivan ihana, mutta harkitsen vielä koska kangaskasseja multa löytyy jo paljon. Jos jo loppuunmyydyt tuotteet kiinnostaa, kannattaa tosiaan odottaa, josko saadaan täydennystä vielä ennen joulua. Keväällä on myös kuulemma tulossa uusi mallisto samalla Makia x Moomin -teemalla, ja odotan itse innolla sen näkemistä!

 

Mitä mieltä sä olet Makia x Moomin -mallistosta?

 


×××
Muista ottaa myös Instagram @ellileppiniemi seurantaan!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Parhaat joulukappaleet: Joulufiiliksen nostatusta musiikin avulla
× Huda Beauty Rose Gold Palette
× Bohemian Rhapsody -elokuva: Fearless lives forever
 

Lue myös

Parhaat joulukappaleet: Joulufiiliksen nostatusta musiikin avulla
Hyvä paha Black Friday: Pitäisikö protestoida vai shoppailla?